0
Máte 0 položek v košíku

JAK SPRÁVNĚ ŽIVIT NAŠE STŘEVO, ABY S NÁMI SPOLUPRACOVALO

Inner Vibe | JAK SPRÁVNĚ ŽIVIT NAŠE STŘEVO, ABY S NÁMI SPOLUPRACOVALO
Kdy:
4. 3. 2021
Čas:
18.00-19:30
Cena:
160 CZK
Maximální počet:
20 účastníků

Informace

ONLINE PŘEDNÁŠKA

Jak funguje střevo, to si možná z části pamatujeme ze školy. Že ve střevě žije spousta mikroorganismů, kteří žijí s námi v symbióze, víme taky. A víme, jak tyto mikrospolubydlící živit, aby proti nám nebojovali, ale naopak spolupracovali? Jaké jídlo si vybírat, aby zajistilo vysoce odpočatý a vysoce efektivní obranný systém naší imunity, která sídlí právě ve střevech? Také se zjistilo, že 90% našich nervových spojení jde ze střeva do mozku, jen 10% z mozku do střev. To znamená, že to, co máme ve střevech, nám udává naši náladu. A věděli jste, že se neživíme tím, na co máme chuť my, ale na co mají chuť naše bakterie ve střevě? Můžeme to ovlivnit? A jaké superpotraviny můžeme zvolit pro podporu střeva a jeho fungování? O tom všem si budeme povídat.
Prostor bude i na vaše dotazy.
 
Link vám přijde 20 minut před akcí na váš mail. Proto prosíme o rezervaci v našem rezervačním systému zde, kde nám svůj mail zanecháte. 
 
Přednášet bude farmaceutka a výživová odbornice Mgr. Helena Chytrová.
“V roce 1993 jsem ukončila studium na Farmaceutické fakultě Univerzity Karlovy v Hradci Králové. V roce 1997 jsem složila atestaci v oboru Všeobecného lékárenství. Díky zdravotním problémům syna jsem se začala zabývat výživou. Vystudovala jsem Školu výživy Mahra. Zjistila jsem, že strava a výživa jsou základem naší péče o tělo, aby bylo zdravé a krásné. Před 2 lety jsem objevila kouzlo zelených potravin a ty se staly neoddělitelnou součástí mého života. Dříve jsem pracovala jako vedoucí lékárník v lékárně v Jablonci nad Nisou, v současnosti přednáším, pořádám kurzy zdravé výživy a vaření. Svým klientům radím: „Kvalitně se najezte, dobře se vyspěte a nejděte svou vášeň pro život.“

Trénink s tebou uskuteční:

Karolína Szabová

Zobrazit profil